Man är bra som man är..


Igår på förfesten så spelades Joakim Hilssons låt " Vacker utan spackel" och min syster stog typ och skrek ut orden i texterna och sen kolla hon mig i ögonen hela låten igenom precis som om det var hon som sjöng den på riktigt. Det gjorde så ont i mig och jag var så himla nära på att börja gråta !

Här kommer den, den är så vacker.

Du är så vacker som du är
Å att du aldrig kan förstå det
Du är så rå mot dig själv
Ser allt som ingen annan ser
Och du kladdar mer och mer

Så så så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå

Du borde tänka mer på ditt inre
Blunda och känn efter hur, hur det är
Du, du bär på tvivel
Titta på mig och du ser dig som
Flickan med allt

Lördag och hemma..

Hej alla människor.

Har ni haft en bra Fredag och Lördag än så länge? Det har jag!
Igår var det mys hemma hos familjen med pojkvän + familj, vi åt god jordärtskockssoppa med bröd :) Sen så var vi bänkade framför tven perfekt till Let´s Dance och efter det Solsidan, en helt underbar fredag helt enkelt. Lunchen med mamma och pappa på Östra gick bra, och även samtalet. Kände inte för att åka hem efter samtalet och lunchen men efter en stund så satt jag ändå i bilen hem, jag vet inte varför jag inte ville hem, det har jag alltid velat förut. Kanske var jag rädd? äh, det gick bra i vilket fall. Idag har vi varit en sväng på stan och shoppat lite saker. Blev en present till pojkvännen som snart fyller år och en klänning till mig själv som åker på redan ikväll! För ikväll ska vi tjejer samlas och dricka lite vin ( inte jag, mitt tåg går 08.30 imorgon till avdelningen igen, så det blir lugnt för min del, kanske lika bra? ) och bara ha allmänt roligt.

Måste bara berätta om i Torsdags, då var det föreläsning på avdelningen, MIKAEL ANDERSSON " benlös och armlös, men inte hopplös " var och föreläste för oss och det var helt otroligt. Han var så bra, han var en så underbar människa. Jag började nästan gråta det första jag gjorde när han kom in och började berätta om sitt liv. Enligt honom är ingenting omöjligt och han har levt hela sitt liv utan armar och ben men han är minst lika glad för det. Det var pinsamt att sitta där och veta om att man är inlagd pga av att man inte vill äta, man är inlagd bara för att man gråter över sina ben ex. MEN HAN HAR INGA BEN?! Vad tänker vi med igentligen? Vad håller vi på med? Tänk er att vakna en morgon utan armar och ben? Hur skulle ni göra då? Nu är det fan dags att bli frisk och ta tag i sitt liv!! Hatar den här sjukdomen. JAG KAN!!

Nu ska jag kila iväg till min syster där vi ska vara ikväll!
PUSS PÅ ER!!

torsdag :)

Hello!

Sitter här och funderar lite, det har varit en dag som har varit helt fullspäckad! Har haft samtal och får nu gå ut på luft själv och får lägga upp lunch, sen fick jag även åka hem fredag till söndag vilket känns uuuunderbart! Så när mamma och pappa kommer imorgon vid 10 så ska vi först ha samtal sen familjelunch klóckan 12, det känns däremot lite sämre :/ Men det ska nog gå bra, jag har allt stöd jag kan få om det skulle hända något vilket jag verkligen inte tror! :) Nu är det middag och sen efter det kommer Mikael Andersson, som har skrivit boken " armlös och benlös men inte hopplös " det kommer nog vara en riktig inspirationskälla tror jag! Annars så har dagen varit hyffsat bra faktiskt, var hos sjukgymnasten och fick bollmassage, helt underbart! Längtar tills imorgon då kommer äntligen mamma och pappa!

PUSS PÅ ER!

ovärd dag ..

HEJ!

Så känns det verkligen idag, det känns som om denna dagen var lite ovärd. Det har inte hänt ett skit på avdelningen idag förutom "temagrupp" där vi satt och snackade lite i grupp med två prykologer. Det är det enda som hänt idag. Till lunch idag fick vi köttfärssås och spegetti, och nu till middag serveras det linsgryta (?) hm, undrar hur detta smakar, någon som ätit det? Gott ? Förfärligt ?
Ne, nu ska jag ta mig en lång och skön dusch! Imorgon är det helvettes-torsdag :/
Men den kan nog också bli bra med rätt inställning!
Puss på er.

uppdatering av dagen..

Hej hopp!
Dagen har varit bra, har inte gjort så mycket idag. Vi äter mest faktiskt :) Idag fick vi kyckling och tomatsoppa med färsk bröd med soltorkade tomater, det var jättegott! Jag älskar soppa! Sen nu i eftermiddag får vi korvstroganoff och ris. Humöret har varit lite upp och ner under dagen, allt känns så lätt på morgonen sen efter några måltider så försvinner lite av humöret, men tycker ändå att det har varit hyffsat idag!

Fick en kommentar om att det vore kul om jag skrev lite mer om vad som händer här på avdelningen. Klart jag vill göra det, men ska jag vara helt ärlig så händer det inte så mycket. Vi spelar skip-bo, kollar tv och sitter ibland och snick-snackar lite. Men på onsdagar kl 1030 så har vi drama grupp där vi får göra lite olika saker. Nu är det iställt denna veckan men kommer komma igång igen nästa vecka. Sen har vi även temagrupp klockan 13.00 på onsdagar då vi sitter och pratar allihopa om olika saker som vi kommer överrens om att prata om. Och varannan vecka är det dietist och sjukgymnast som håller i det och varannan vecka är det två psykologer. På torsdagar har vi sjukgymnastik klockan 15.15 ungefär och det är olika saker varje gång. Men plus att denna torsdag är lite speciell då det först ska komma en person som ska spela Blues för oss vid 14.00 sen ska DAVID LEGA komma och ha typ "liten föreläsning" för oss på kvällen på torsdagen. Hur härligt som helst, verkligen! Han är ju helt otrolig! Så nu vet ni lite grann iallafall vad jag har för mig på dagarna :)
Sen när man har kommit lite längre in i behandlingen så är det matlagning på tisdagar och torsdagar med en till patient. Så det ser jag fram emot lite längre in på behandlingen!

Nu ska vi snart äta middag, sen ska vi kolla förkväll. PUSS PÅ ER!

Tisdag 23/2

VILKEN HÄRLIG DAG! nanannanaananana..

Ska nog börja varje morgon med att tänka så då blir dagen mycket bättre! :)
Jag är laddad inför att ta dagen med stormsteg, jag är ypperligt nyfiken på vad
dagen har att erbjuda, snart är det frukost, ååh vad GOTT det ska bli med frukost!
PEPP PEPP PEPP, HAHA! :D (jag måste)
Skriver mer i eftermiddag, ciao!

Måndag 22/2

Goddag mina kära!

Vilken dag! Den började som vanligt med vägning. LIVRÄDD, och ännu räddare efter! Hur ska detta sluta?! Men det tog ett tag och jag fick älta det sen gick det faktiskt över. Hade samtal med två kontakpersoner, jag hamnade i GUL ZON, vilket är skönt. Sen efter det mötet så small det bara till i huvudet och jag fick världens KICK av att börja slåss mot helvettes kärringen som sitter på min axel. Jag bara bestämde mig att nu jävlar ska jag fan bli frisk och sluta upp med alla jävla dumma tankar hela tiden. Jag har varit här förut och jag ska klara det denna gången också, fast denna gången ska jag klara det fullt ut !!! Nu jäävlar!
Till lunch fick vi Fisk ( igen ) nya kocken gillar att göra fisk, och snart nu är det middag, gud vad gott det ska bli med middag! :D Jag måste hela tiden PEPPA mig på det här sättet! Nyss var jag nära på att trilla ner men lyckades hålla mig kvar i berget, så nu fortsätter min vandring upp för berget igen!

Jag vill inte falla tillbaka, jag vill bara gå frammåt men då måste jag lita på alla jag har runt omkring mig och lyssna på vad dom säger! Here we go again.. Ikväll är det FÖRKVÄLL och HALV ÅTTA HOS MIG. Wehoo, jag är betydligt gladare nu!

Puss på er. .

Helgen är över..

Hej alla fina! :)

Har eran helg varit bra? Gjort något roligt?
Min helg har varit upp och ner som sagt, fredagen var hemsk men avslutades på ett bra sätt. SOLSDIAN, gud vad roligt det var i fredags, haha! Det gjorde så att man kunde somna lätt sen på fredagskvällen. Lördagen såg ut som alla andra dagar, melodifestivalen var sådär enligt mig men jag tyckte allt att Darins låt var riktigt bra. Sen nu så var det ju söndag igen och jag tycker helgen har gått riktigt snabbt ändå kan vara skönt ibland. Söndagen har varit lugn och sådär, inte gjort något speciellt faktiskt. Känner mig fortfarande uppblåst som en flodhäst, kommer det någonsin försvinna?
Nu är det snart lunch, idag serveras Paella(?) vet inte riktigt vad det är men det ska nog gå ner. Sen är det ju måndag och ny vecka imorgon :/ aah, nervös, jag hatar måndagar. Men en sak är possitivt och det är att jag kanske hamnar i gul zon, äntligen!! Då är det inte så mycket sittandes i stora rummet utan får sitta mer på mitt rum. Gud så skönt :) Jag håller tummarna för att det går vägen..

skriver mer sen, nu lunch! PUSS

Fredag!

Fredag är alltid fredag!
Godmiddag mina läsare, denna fredag kanske inte har varit den bästa i mitt liv men den har ändå varit ganska bra. Började dagen med en grötfrukost, med macka och proviva. Sen mellis, sen lunch, lax och potatis med dillsås. Efter det har det varit både upp och ner, känns som om jag åker en berg och dalbana, och det är många gånger jag hamnar upp och ner och vet inte vart jag befinner mig. JAG VILL BARA SLÅSS mot den här jävla anorexin! ag vill bara bli frisk, men fan vad stark hon är. Jag kommer inte att klara det själv, men om jag sakta men säkert börjar tänja på henne och samtidigt får hjälp av personalen så ska vi väl kunna döda henne?

Jag är så trött på den här sjukdomen, och jag VET att jag har skrivit det förut, men jag vill fan bara bli frisk det kan väl inte vara för mycket begärt? Jag är nöjd över att jag klarade av den första HELA lunchen idag! ( Har fått halva portioner innan ) och nu snart är det dags för första HELA middagen och jag ska klara den galant med!! Nu jävlar ska jag slåss mot henne, hon ska fan inte få förstöra för mig iallafall! KOM IGEN NU!!!!

Efter middagen blir det FÖRKVÄLL och efter det blir det sen Let´s Dane ikväll. Underbart! Bara lite småsaker emellan, så som t.ex mat! :) Hoppas alla har en bra Fredag! Puss på er!

dagen som varit..

Godmiddag!

Som sagt så var jag lite frustrerad och ledsen imorses då dagen inte startade så bra men den har väl blivit lite bättre iallafall. Till lunch fick vi italiensk soppa med bröd idag och nu har vi haft mellis precis vilket innebar glass och fruktsallad. Har precis kommit från psykologen, vi pratade bara en liten stund idag. Sen fick jag ett papper som jag ska sätta mig och fylla i snart. Frågor om ALLT. Ska bli intressant och se hur resultatet blir sen. Alla andra är på sjukgymnastik nu och eftersom jag är i "röd zon" än  länge så får jag inte vara med. Får hoppas att jag snart hamnar i gul zon istället!

Snart är det middag också, köttfärslimpa med potatis och sås. Sen är det FÖRKVÄLL!! underbart säger jag, sen har vi tjejer här bestämt att det blir dokumentären på 4:an ikväll om Susan Boyle ( fantastisk människa ) som verkar vara en underbar dokumentär om hennes liv och hur hon blev känd. Men vi får inte heller glömma bort " halv åtta hos mig " :) Sen kanske vi hinner spela lite Skip-Bo på det :)

Imorgon är det FREDAG! Spelar ingen roll om man är på sjukhus (där dagarna är likadana) eller hemma för fredagar är alltid underbara och kommer alltid att vara! Eller vad säger ni? :) Har underbar personal hos mig i helgen också, GULD!
PUSS!!

torsdag.

Godmorgon.
Bra start på dagen? Eller INTE! FUCK, vad händer?
Jag faller, jag vill bara falla ner. Jag orkar inte stå emot.
Snart frukost också :/ Känner inte för det idag, inte alls!


Onsdag 17 / 2

Hej!

Sitter lite vid datorn och kollar, detta har varit en helvettes dag helt enkelt. Började bra men har inte fortsatt sådär jättebra. Känner bara hur ångesten kryper i mina ådror och drar mig sakta ner mot marken. Jag känner mig mätt och full av mat. Detta är dock bara en liten del av allt jag ska ha i mig idag. Hoppas på en bättre fortsättning.. Skriver mer ikväll. Dagen har sett ut som följande: Frukost, fil, sylt och musli, en macka med ost, ett glas proviva. Mellis: en macka med korv och gurka, en ND och ett päron, Lunch: Kyckling med ris och sås, Mellis: en risifrutti, en ND och en BANAN, och där tog det stopp! Jag klarade knappt av det.. låter töntigt jag vet men jagkan inte rå för min lilla magsäck, men den är förhoppningsvis på god väg att bli större. Förhoppningsvis? Nja, både jag och nej.. :/ Snart är det redan middag som består av vegetariska biffar, potatis och sås! Skriver mer sen, hoppas alla har en fin dag! Det är ju sol och ganska varmt ute, unna er en promenad eller fika i solen vetja :) Det hade jag gjort!!

Puss på er. Förlåt för ett negativt inlägg men det är såhär jag känner just nu.

Godmiddag!

HEEEEEEJ!
Äntligen så fungerar bloggen, men det är sjukt segt! Satt igårkväll och skulle komma in för att skriva men det gick inte. Skriver ett snabbt inlägg nu då, sov riktigt dåligt inatt, vaknade klockan 05.00 då var jag kssenödig så fick vägas och mätas samtidigt och efter det kunde jag absolut inte somna om! :(
Sen var det frukost (gröt, macka, juice ) och sen har dagen gått på vidare, jag äter som jag ska och får ont i magen.  Mellis var det knäckemacka med makrill och eftermiddagsfika var det kärleksmums och saft, och guuud vad gott :) Nu har dom stoppat in ND också, så det är som en chock för magen. Har ont och känner just nu att motivationen är sådär, men ja ska kämpa kämpa! Längtar tills jag får träffa min psykolog på fredag! Ska bli skönt att prata av sig lite.. Nu snart är det middag, vilket innebär köttgryta med potatis antar jag? ^^ Till lunch fick vi fisksoppa med smak av saffran och bröd till det, gott men vääädigt mättande! Jag hoppas på att få sova bättre inatt, försöker uppdatera så mycket som möjligt men jag får inte vara vid datorn så mycket just nu!

Vi hörs kanske sen, PUSS!

Förresten, alla här älskar "halv åtta hos mig" och "förkväll" så det följer vi varje dag! :)

Ett snabbt inlägg..

Godkväll från mig i Göteborg, mitt första inlägg, min första kväll här!

Sitter lite vid datorn nu innan middagen som är snart klockan 17.00. Ris och kyckling. Har inte landat ännu men det ska nog gå bra det här. Fick börja med mellis det första jag gjorde när jag kom vid 15.00 ungefär. Då fick jag en macka med ost & gurka och ett glas vatten, skönt att dom börjar lugnt ändå! Alla verkar verkligen jättegulliga! Och personalen är självklart lika bra som förra gången, dom är underbara även fast man kan vara så arg och frustrerad ibland så är dom underbara människor som vill än väl! Hoppas vi ser förkväll och halv åtta hos mig ikväll annars dör jag :) mina favoritprogram. .

NE, nu är det mat, mat, mat!!
PUSS PÅ ER!

Göteborg nästa..

Godmorgon alla härliga tjejer där ute!
Sitter hos min pojkvän och myser framför nyhetsmorgon, är glad samtidigt som jag är nervös och rädd över att klockan ska bli 12.00 då bilen går mot göteborg idag.. Jag tror jag är glad för att jag innerst inne vet att detta bara är bra för mig och det kommer bli skönt att komma in, men samtidigt är jag frustrerad över hur jag kommer klara det. Hur ska jag "orka" sitta still en timma efter varje stort mål, hur ska jag få i mig all mat som jag på så länge inte ätit. MEN, det är bara att äta, jag vill bli frisk, det vill jag verkligen!

Det värsta är att förut så har dom haft en kock som lagar all mat så den blir god, eller iallafall godare än sjukhusmat, men nu hade dom ingen kock förutom på lunchen, så det blir sjukhusmat på eftermiddagen. Sådär kul kanske men jag lovar er att den sjukhusmaten är iallafall bättre än både Falköpings och Skövdes sjukhusmat, det var rena lyxen för mig när jag kom till göteborg första gången och fick sjukhusmat EN gång mot vad jag hade fått i skövde och falköping. STACKARS alla gamla som får äta detta varje dag :/

Nog om det, nu ska jag snart dra mig hemmåt och packa klart allting! Önska mig lycka till..
Tycker om er alla! Ni är underbara människor där ute :)
PUSS


PER MOBERG!

Godkväll!

Dagen har varit en lång och seg dag enligt mig. Jag har varit ensam mestadels förutom när jag var hemma och åt och friade min lillebror. Åt mat men åt faktiskt inte något av tårtan, jag förbereder mig på morgondagen :) Efter jag hade varit hemma en stund gick jag ut och gick en kortis och sen var jag och handlade lite "bra ha saker" tills imorgon, tidning, snus (!), lite choklad och sådär :) Chockladen äter jag dock upp ikväll, det får jag!! Sitter nu framför tv:en och kollar på min stora idol, PER MOBERG. Jag bara älskar honom, kan inte han bli min kock, då skulle jag äta jämt! (: Per moberg, min personliga kock, JA TACK! Undra va det går mer på tv ikväll, några tips på något bra program?

Satt också och skrev en lista på vad som är bra med att bli frisk, visst det är väl allt men valde ut vissa saker.
- PIGGARE / GLADARE
- ORKAR MER
- SNYGGARE KROPP!
- MER SNYGGA FORMER, BRÖST / RUMPA M.M
- KAN HA SNYGGA KLÄDER IGEN, OCH FRAMFÖR ALLT DOM SITTER SNYGGARE.
- KUNNA HA SNYGGA JEANS LÄNGTAR JAG VERKLIGEN TILL !
- KUNNA ÄTA VAD JAG KÄNNER FÖR, INTE TÄNKA PÅ MAT JÄMT!
- LEVA LIVET!
- DET FINNS SÅ MYCKET MER, MEN JAG KAN INTE SKRIVA UPP ALLT.

NU KÖR VI!
PUSS PÅ ER !!

snart där...

Godmorgon allesammans!
Ja, snart är jag där. Jag är sjukligt nervös just nu och jag har aldrig haft sån här ångest över något i mitt liv. Känns tungt att åka imorgon, men jag får se det possitivt, JAG SKA BLI FRISK!
Igår såg vi på bio " edge of darkness" och åt på en god restaurang i skövde city. Jättemysig kväll, med bra film god mat och godis :) Precis lagom lördagskväll!
Idag vaknade jag tidigt, gjorde iordning mackor till pojkvännen som han ska ha med sig till matchen, sen gjorde jag en tallrik gröt och sen åkte han vid 09.15. Och vi ses inte på hela dagen, då han har borta match och kommer hem klockan 00.00 inatt ungefär. Sen imorgon åker ju jag och han jobbar :/ Jaja, vi får pratas vid på telefon och sen får vi hoppas att jag snart får permission!
Ska hem till mamma och äta nu snart, världens godaste mat men jag är inte alls sugen just nu. Känner bara att jag inte vill äta något.. fast ändå vill jag! Vad tjänar jag på att inte äta något? INGENTING, bara onödigt! Efter det ska vi fira min lillebror som inte är så liten längre, han har gått och blivit hela 13 år :)

Skriver mer ikväll! PUSS !!


vilken natt..

Godmorgon!

Gud vilken hemsk natt, det började med att jag aldrig kunde somna efter att vi hade sett klart Let´s Dance, låg och vred mig i sängen hur länge som helst, kändes som om det var flera timmar innan jag tillslut somnade. Vaknade upp under hela natten, somnade igen och vaknade igen. Tankarna i mitt huvud var alldeless för starka och dom släppte mig inte heller.
Hur ska det gå i Göteborg igentligen? Jag vill ju verkligen vara hemma? Jag vill fortsätta jobba på mitt jobb! Skulle jag kunnd klara mig själv? Jag är verkligen livrädd rent utsagt, såhär var det inte förra gången jag skulle in. Kommer jag klara av att äta alla målen ? Visserligen kommer jag inte ha något val men shit, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Vaknade iallafall upp klockan 07.15, och då var jag superpigg så jag gick upp och satte på tv:en. Nu sitter jag här och väntar på att pojkvännen ska vakna så vi kan äta frukost tillsammans framför nyhetsmorgon! Sen idag blir det lite städning och en sväng på stan och ikväll blir det mat och bio med min pojkvän, min syster och hennes pojkvän. MYSIGT!

Vilken tur att Marcus Birro åkte ur let´s dance igår, så inte vår söta lilla Elin kling åker! Hon är från Mariestad så hejjar extra mycket på henne!! Go elin! :)

Göteborg!

Jag känner mig... hm. Glad? Samtidigt som jag känner mig livrädd och arg och ledsen. Jag vill kunna vara hemma med min familj och min pojkvän och mina vänner på veckorna, leva ett normalt liv. Men då kom jag på en bra sak, det är DIT jag sak NU! Jag var i GBG idag på Östra Sjukhuset och dom hade plats åt mig redan på MÅNDAG! Jag blev helt vettskrämd, men samtidigt glad.. Nu ska jag fan ur den här sjukdomen och det kommer vara sjukt jobbigt, jag kommer känna mig som en flodhäst. MEN NU SKA JAG FAN BLI FRISK!!
Jag vill inget hellre!

Nog om det, ikväll är det Let´s Dance och mys för hela slanten. Sen ska jag väl packa i helgen inför flytten ^^
Hörs mer sen, nu ska jag handla, sen damsuga! PUSS

Godkväll alla glada.

Godkväll alla glada, har ni en bra torsdagskväll? Det känns som om min kommer bli superbra. Sitter och kollar på förkväll där det idag är "kärlekstema" och det tycker jag är extra roligt :) Ska snart äta kvällsmat bestående av macka och thé, sen ska jag vänta på att pojkvännen kommer hem. Då blir det halv åtta hos mig ( final ) och sen den nya BECK filmen. Underbar torsdag helt enkelt!

Imorgon åker jag, mamma och pappa till Göteborg för möte klockan 13.00 därför går bilen klockan 10.30, skönt med lite sovmorgon. Jag är liiiiite nervös, vet inte varför men :)
HA EN BRA KVÄLL! PUSS

Mål att uppnå!

Här kommer några mål som jag ska uppnå eller saker som jag egentligen längtar till att kunna göra.

* Kunna ta en fika när som helst bara för att jag är sugen på det.
* Kunna köpa en STOR godispåse och äta upp hela utan att det ska vara ett "mellanmål"
* Inte behöva ta omvägar till jobbet eller andra ställen bara för att få gå ut och gå.
* Kunna äta glass när fan som helst.
* Inte behöva gå en promenad efter att jag har ätit något.
* Orka vara ute en hel kväll och festa/dansa med mina vänner.
* Kunna ringa mamma och prata om allt annat än mat.
* Inte bli irriterad över om dagen inte blir som jag tänkt mig, kunna vara mer flexibel
och TA DAGEN SOM DEN KOMMER!

Lite saker som jag ser fram emot, jag ska bli FRI!

It makes me happy!


Idag kom jag till jobbet och kände mig ypperligt glad, och det blev bara bättre! Sätter mig framför datorn och går igenom alla mina bloggar som jag läser ( Jag har en heeel del att gå igenom varje dag, typ 50-60 bloggar ) HAHA. Då ser jag ett inlägg som http://myworld2.bloggspace.se/ har skrivit, jag säger bara TJEJER läs detta inlägg, det är en så fruktansvärt bra inspiration till att blir frisk från denna helvettes sjukdom! Hon är en grym tjej som verkligen kämpar mot sin äs. TACK FÖR DET INLÄGGET!

Sen kollade jag även på den här igår, just den här låten (även filmen) gör mig så himla varm och glad. Är det bara jag som älskar den? :)

http://www.youtube.com/watch?v=GlPMEdQKzJc

Förresten, en sak som jag undrar ( jag är inte bäst på det här med bloggar ) men jag undrar hur man lägger upp t.ex den här videon så att den syns som en bild i min blogg så att man bara kan trycka på den ifrån min blogg så man slipper gå in på länken för att se den? Någon som vet? :) huhu..

Hörs mer sen så kan jag berätta om min dag igår. Puss!

10 Februari 2010.

Godmorgon sunshines!

Sitter ännu en dag på jobbet och gluttar framför datorn och svarar i telefon :)
Igår var en dag som var både bra och dålig, skönt att sluta klockan 18 så man inte hinner annat
än komma hem och lägga sig framför tv:en. Dock började jag klockan 09.00 och var "tyvärr" ute och
gick tidigt på morgonen. BLÄÄÄ! Jag vill bli frisk nu!! På kvällen ringde mamma (IGEN) och var ganska
upprörd pga att jag inte får plats någonstans på någon äsenhet. Jag började gråta då hon sa att jag
var tvungen att komma hem idag och äta middag, alltså INTE gå ut och gå. NEJ, jag klarar det inte skrev
jag. Men hon kämpade emot min ätstörning och sa att jag annars hamnar i Falköping och det får mig
genast på andra tankar. Nu ska jag alltså äta hennes LUNCH, stora jäääävla LUNCH, sen ska jag tydligen hem
efter jobbet och äta henne STORA MIDDAG också, vilket jag inte gjort på väldigt länge. OCH ingen promenad på det. Jag har försökt lista ut hur jag ska komma mig ur detta, men kommer inte på något bra. Vill samtidigt som jag är livrädd för att komma hem och äta. Jag kommer gråta ^^ Jag åt bara några hallon och blåbär igårkväll bara för att jag var livrädd över hur dagen skulle se ut idag :/ dumtavmig.

Efter samtalet frågade min pojkvän om hur jag vill ha det med honom.
Pojkvän: Är det säkert att det är mig du vill ha? Är det säkert att du verkligen tycker om mig? Jag orkar inte vara den personen som är jobbig och tjatar men jag måste få veta.
Jag började gråta och berättade att jag inte vill något annat än att komma till GBG och få hjälp, jag vill bli frisk från detta, sen sa jag även att jag älskar honom, ( han gör allt för mig ) och att jag vill vara med honom men jag vill faktiskt inte att han ska få behöva gå igenom detta igen. Det är lika jobbigt för honom som för mig.. Vi grät båda två och höll om varandra länge, länge. Det enda jag inte sa var att man känner sig så äcklig i denna situationen därför vill man helst av allt vara ensam. Vill inte att någon ska se en i bara underkläder för man känner sig äcklig, jag är äcklad av mig själv :( uääääh.
Mamma sa även att om jag äter så blir det ju bättre, jag blir ju starkare och kan tänka klarare.
Men just nu kan jag inte tänka alls! JAG VILL HA HJÄÄÄÄÄLP!


Nog om det, NY DAG med NYA TAG! :) Vi fårse hur dagen slutar. Nu ska jag äta frukost.
PUSS.

fan också!

Jag kan säga att jag faktiskt blev lite besviken. Mamma ringde precis och sa att dom inte har någon plats i GBG förrens i mitten av mars och i varberg har dom inte plats förrens vecka 10 :/ Jag vill inte in men samtidigt vill jag faktiskt ha hjälp. . Mamma sa åt mig att flytta hem nu. Annars om jag fortsätter gå ner så får jag åka till falköping VAJRE dag och där bestämmer dom om jag får vara kvar eller åka hem just den dagen. Kanske ska flytta hem då :S ?

punkt slut.

AWARD!

Hello!
Jag har fått award av en underbar blogg http://blifrisk.blogg.se/ 



När du fått en award ska du
♥ kopiera awarden från min blogg
♥ länka personen som du fått den av
♥ berätta sju saker om dig själv
♥ välj bloggar som du vill ge den till
♥ länka till dem
♥ lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

Här kommer sju sanningar om mig:

1. Jag räknar antal godisar som jag stoppar i mig ( dumt jag vet men måste vara ärlig, sjuk grej, vet)
2. Jag har spelat fotboll sedan jag var 4 år, men slutade för två år sedan. Nu är jag 20 år.
3. Jag njuter av att se andra äta god mat medans jag själv inte äter alls lika mycket.
4. Jag snusar! Jag vet om hur fult det är och onyttigt, men jag gillar det ;) (göteborg rapé, trot eller ej)
5. Jag tycker om att städa :) damsuga och diska är favorit, då det blir så fint efter !
6. Jag har två tatueringar och piercing i navel coh hål i öronen. deni ;) (intressant? huhu)
7. Jag vill flytta till GBG och plugga eller jobba, helst precis just nu!









inte värt det?

NEJ! Det är det fan inte, det är inte värt att plåga sin kropp som man gör när man svälter sig, det är INTE okej att INTE äta något, för det tar på ens HJÄRTA, det tar på ens KROPP, det påverkar en fysiskt och psykiskt. Du blir TRÖTT och grinig, när din pojkvän vill ligga och mysa i soffan vill du bara helst därifrån för att du känner dig äcklad av dig själv och din kropp. Jag tycker själv att jag är FÖR smal, så därför vill jag helst av allt inte visa mig för min pojkvän för jag tycker inte att det är snyggt att inte ha någon RUMPA över huvudtaget, det är inte snyggt med ben som sticker ut överallt. Men vad fan ska jag då göra?

Mamma frågade mig igår: Hur kom det sig det här X (jag), med ätstörningen och allt? varför slutade du äta.
Hon tänkte en stund sen sa hon: jag har funderat över orsakerna det kan vara och jag har kommit på att det kan vara P, ( mitt gamla ex, min stora kärlek som inte alls var lika kär i mig, vi gjorde slut för kanske 2 - 3 år sedan ) efter det så kände du att du inte var tillräckligt snygg för honom och började med dumma tankar. Varför är du INTE värd att äta maten ? En person som inte är värd att äta är typ Hitler, men du lilla gumman, varför skulle inte du vara värd att äta mat? VI BEHÖVER MAT ÄLSKLING!
Jag: jaa, du har rätt mamma, det var hans "fel" nej det är ju inte hans fel men ändå så är det det. Jag älskade honom över allt annat och efter att vi gjort slut så började han dejta en annan tjej som var smal, lång och fin. inga fotbollsmuskler som jag hade då utan slanka smala ben. JAG VILLE BLI SOM HENNE. aaah, tjena, det gick ju bra. Jävla killar ibland alltså!!! Nu har jag ioförsig glömt honom, kommer aldrig få samma känslor för honom igen för jag har verkligen glömt honom. Jag har en ny pojkvän som är underbar, men just nu känner jag bara för att vara ensam :/ Jag vet inte varför jag inte är värd att äta.. varför är inte jag värd att äta är alla andra personer är det?

Jag har fastnat i helvettet och nu vill jag ur det! Jag vill vara sund och snygg, jag vill känna att jag lever all den tid jag har kvar! Vill bara säga att alla ni där ute som skriver bloggar, ni är underbara, ni inspirerar mig varje dag! Tack för alla underbara bloggar!!!!


jag har lärt mig något..

Godmorgon alla härliga personer där ute i världen!

Idag började jag 09.00 och slutar klockan 18.00, en riktigt seg dag framför mig. Igår var jag hos min behandlare i skövde, vägning + puls och blodtryck. Jag hade gått ner 1 HELT KILO! Jag trodde absolut inte att jag hade gått ner men så var fallet och det ledde bara till värre saker. A var tvungen att ringa Falköpings psykavdelning så jag kunde få en tid hos en läkare. Jag fick självklart tid direkt efter mitt möte med A. Så mamma och pappa kom fort till skövde så åkte vi till falköping. Där vi fick sitta och vänta på läkaren i 3 timmar för att sedan höra att vi skulle vänta och se vad dom säger i GBG på Fredag! VÄÄÄÄÄRT, jag var så himla sur när vi åkte hem, var inte hemma förrens klockan 22.00. BLÄ.
Något jag har lärt mig är att man behöver verkligen inte motionera varje jävla dag för det spelar ingen roll om jag motionerar eller inte, jag går ner i vilket fall, så nu är det fan dags att ta det lugnt och äta mer! Det krävs som sagt hur mycket mat som helst för att man ska gå upp i vikt så var inte rädda för mat, det är vår medicin och vi behöver den mer än någon annan! VI KÄMPAR!!

Är nervös över hur det kommer att gå på fredag, hoppas det går bra.
Skriver mer sen, måste ju jobba nuuuu :)
Puss.

Göteborg vs Varberg.. ?

Goddag!

Fick reda på morgonen nu att mamma hade pratat med A om att det förmodligen blir slutenvård ( vilket jag inte vill ) antingen i Göteborg eller i Varberg, aaaaah! Nej inte varberg, jag orkar inte komma till nya ställen hela tiden. Det skrämmer mig att dom har så stor makt att man inte kan få bestämma själv. Vi får väl se på samtalet idag om det leder till något bra eller till något dåligt. Känner mig uppblåst idag, vet inte varför, känns som om jag har gått upp flera kilo efter helgen vilket förmodligen är fel ( skulle bli väldigt förvånad, eftersom det inte har blivit så överdrivet mycket mat i helgen ) Men har dock inte promenerat heller.
Varför finns det ingen dagvård? Det vore perfekt, jag orkar inte vara borta längre, vill vara kvar hemma och samtidigt då kanske få hjälp på dagarna, helt sjukt att det inte finns någon dagvård i Skövde :/
Halv fyra åker jag på samtal i skövde, fårse hur det går idag. Skriver om det imorgon eller ikväll, förmodligen imorgon..
Puss.


Malmö, shopping och tatuering! :)

Godmorgon alla glada!

Jag har som sagt haft en bra helg, men det är ju sååå jäkla långt att åka! Så igår var det bara skönt att komma hem. Vi åkte upp i Torsdags eftermiddag, klockan 17.00 gick tåget mot Göteborg från Töreboda. Jag satte mig på tåget och ringde en tatuerare i Malmö ( jag har funderat länge på att göra en till tatuering, och kände att nu var det dags) Så jag ringde till en tatuerare och frågade och dom hade tid på Fredag kl 12.00 haha! SJUKT! Tåget gick bra, det var ungefär en halvtimma försenat när vi kom fram till Göteborg, men vi hann iallafall på tåget till Malmö som gick klockan 19.27. Efter en lång resa med tåg så var vi äntligen framme i Malmö klockan 22.50 ungefär, där stog alexandra och väntade på oss! Vi gick hem till hennes lägenhet, en stor och maffig trea, jättemysigt. Vi gick hem dit och tog oss var sin kopp thé och en kvällsmacka för att sedan sitta och snicksnacka i någon timme för att sedan somna på direkten.

Vi vaknade vid halv 9 på fredag morgon, och fick oss en jättegod frukost. ( Jag har dock inte kunnat ätit så mycket, ångesten har varit där hela tiden ) Efter det gjorde vi iordning oss och tog oss till tatueringsstudion :) Jag var väääldigt nervös, men det gick bra. Det gjorde nått så frukansvärt ont men det var det värt! Skrev en text på mitt revben, " In Hoc signo vinces " som betyder: " I detta tecken ska jag segra " och med denna tatuering ska jag fan kämpa och slåss för denna anorexi! Efter tatueringen så gick vi på stan, åt lunch ( lasagne, wuuäh, gick sådär ) och kom hem ungefär vid 18.00, köpte med oss tacos och gjorde det för att sedan kolla på Let´s Dance och somna gott redan vid 23.00.
Vaknade upp vid 09.00 på Lördagen och startade dagen även här med en god frukost, gjorde iordning oss och ut och rände på stan. Mötte upp några mer vänner så vi tog en lunch på Friday´s, det blev en god tomat & basilika soppa för min del. Efter stan, ungefär vid 16.00 så drog vi hem och gjorde iordning oss lite, för att tjejerna som vi åt lunch med skulle komma och dricka lite vin och snicksnacka. Dom gick ut men vi tre som skulle upp klockan 08.00 gick och la oss för vi var så sjukt trötta, vilket jag tackar mig själv för.
Sen på söndagen gick då bussen klockan 10.00 och vi var hemma vid halv 5 ungefär. SKÖNT att vara hemma!


Idag började jag klockan sju, ska iväg till A (min behandlare) klockan 15.30 idag! Ska vi se hur det går idag då, sen hade jag tydligen fått ett brev från Göteborg så jag ska dit på möte på Fredag :/ Undra vad dom ska säga! Nu ska jag fortsätta att jobba lite :) Vi hörs mer sen. PUSSPUSS

7 februari 2010

GODKVÄLL! :)

ÅH! Helgen är öööver och det känns faktiskt ganska bra, skönt att vara hemma! Började våran resa klockan 10.00 imorses och kom hem vid halv fem ungefär. Men det gick riktigt fort att åka hem faktiskt. Har haft en helt underbar helg i Malmö med mina underbara vänner. ( jag skriver mer om det imorgon ) Den har varit både bra och dålig kan man väl säga. . Nu ska jag göra mig mackor, jag är vrålhungrig sen måste jag sätta mig och kolla på Per Moberg och Vad blir det för mat på TV 4 Plus! GREAT!

Sen måste jag bara packa upp, så vi hörs imorgon igen. PUSSS!
Kanske slänger upp en bild på tatueringen då ;)

Malmös hemlighet :)

Godmorgon alla läsare!
Sitter just nu hos min kompis i Malmö, ( dom andra sover så jag passade på att smög upp och skrev ett litet inlägg ) Vi anlände igår vid 23.00 då vi egentligen skulle vara framme vid 22.19 men det var förseningar hit och förseningar dit, men vi kom ju fram iallafall det var verkligen huvudsaken! Jag gillade verkligen det första intrycket jajg fick av Malmö, visst det var väldigt mörkt menändå, det verkar URMYSIGT! När vi satt på tåget från Töreboda till Göteborg så fick jag för mig att slå ett samtal,( Jag har tänkt på detta i några dagar men har inte vågat säga till någon) till en tattuerare här i Malmö och bara kolla om dom kanske hade någon tid åt mig i helgen, ( jag trodde verkligen inte det, därför testade jag ) men tro fan att dom hade tid. IDAG!! Idag ska jag iväg för att tattuera in min andra tattuering, HAHA! Helt sjukt, eller hur? Jag har inte sagt det till någon, inte till mamma, inte till pojkvän, eller resten av familjen. Bara dom tre brudarna som jag är med här i Malmö vet om detta, och sen ni som läser detta inlägget då förstås! :) Jag är sjuuuuukt nervös, men fan va kul det ska bli! haha

Nu är det snart frukost här, sen blir det shopping hela dagen! Puss på er alla fina!!

jag är rädd..

whoooooooum!

Jag skakar och har lite lätt hjärtklappning just nu. Igår var jag hemma hos min pojkvän ensam och efter att mamma hade ringt mig så kunde jag inte sluta gråta ( som vanligt höll jag inne gråten tills vi hade lagt på, och hon hör så väl på mig när jag gör det, hon hör hur ledsen jag är, men allt håller jag inom mig. ) jag skrev ett brev till mamma om exakt hur läget ligger till, och nu på jobbet har jag suttit och renskrivit det. Jag har bestämt mig för att ge det till henne när jag slutar sen, och jag har extrem ångest och oro för detta. Undra hur det kommer att sluta. Vet inte om jag ska skriva ut brevet jag skrev, men jag skrev iallafall om bla. hur rädd jag var för att komma hem och äta varje dag efter jobbet för att jag är rädd för vad maten ska göra med mig. TVÅ stora måltider om dagen vet jag inte om jag klarar av. Ingen promenad efter jobbet kommer ta kål på mig. Kanske är det rätt att flytta hem, men jag tror många av er förstår mig när jag skriver om dessa vardagliga rutiner som kommer att förändras.
En sak jag inte skrev ut var hur lite jag egentligen äter. Jag äter ju frukost vilket består av en macka med ost, smör och ibland skinka, lunch som mamma har med sig ( en normal portion) och sen en frukt vid 15.00 sen äter jag en macka med ost när jag kommer hem på kvällen. För mig känns det ganska okej ändå? Vet inte om det är det, tror inte det.


4 Febaruari 2010

Goddag alla läsare!

Då var det Torsdag och idag är dagen som jag haft lite halvt ångest för. Jag och mina tjejer ska nämligen bege oss till malmö över helgen och kommer inte tillbaka förrens på Sömdag. Hur ska det gå för mig? Hur ska jag bete mig när det gäller maten, hoppas det går bra i vilket fall. Jag vill ha en sån där rolig helg som jag aldrig glömmer. Vi ska shoppa, äta god mat, kanske festa lite och bara vara med varandra! Det ska bli helt underbart, samtidigt som jag är rädd. Man är ju så trygg här hemma, men detta kanske får mig att bli lite starkare.
Helst av allt skulle jag vilja åka med mor och far till Göteborg på Lördag men det får väl bli någon annan gång.  Har precis ätit frukost bestående av en macka, orkar inte pressa i mig mer mat för jag vet aldrig hur det blir i malmö med mat och allt, därför "vågar" jag inte proppa i mig allt som jag igentligen ska. Till lunch blir det iallafall Tacos, det är underbart gott tycker jag! Sen ska jag även hem och fixa lite saker på lunchen så allt är klart för direkt efter jobbet kommer min kompis och hämtar mig och min andra vän som åker till töreboda för att sedan puttra vidare på malmö.

Någon som vet något bra mat-ställe eller shopping ställe som man kan gå till i malmö? Jag skulle gärna vilja ha lite tips :) Jag kan verkligen inte nått om Malmö! Har nog inte ens varit där ^^ eller har jag det? haha :)

Ne, nu ska jag jobba vidare lite grann. Vi hörs senare efter lunchen! PUSS!


mount everest

mount everest är så högt att jag hela tiden bara kommer halvvägs upp till toppen, där stannar jag en
stund sen faller jag sakta men säkert neråt mot marken igen. efter det tar jag mig upp en bit igen, det är underbart att ta sig upp. men sen faller jag ner igen. kommer jag någonsin nå toppen på mitt berg?

just nu vill jag bara ligga i mammas famn och krama om henne, jag vill höra hennes röst när hon säger
till mig att allt kommer bli bra, allt löser sig. Jag vet att hon vill säga det varje dag, jag vet att hon är med
mig vart jag än tar vägen, jag vet att hon alltid finns där när jag behöver henne. jag vet att hela min familj finns där när jag behöver dom. men som läget är nu så stänger jag ute allt som har med umgånge att göra. istället sätter jag mig hemma hos min pojkvän ensam och läser en bok, tänker alla dumma tankar och gråter.

tur jag har min bok iallafall. ( den fjärde twiligt-boken, "så länge vi båda andas" ) den är underbar.
JAG SAKNAR MIN FAMILJ! <3
JAG HATAR MIN SJUKDOM!

En rolig grej är att jag har fått för mig att göra en sak, jag ska inte säga till någon men ni lär få reda på det snart :) Kanske efter helgen, vem vet? ;)

Kämpa alla där ute, ni är starkare än vad ni tror! Låt inte sjukdomen ta över era liv, det är ni inte värda! Ni är underbara och duger precis som ni är! Ni är underbara människor!

något att tänka på..

Fick ett mail av min mammas kompis och min egen arbetskamrat som också har varit sjuk i Anorexi. Hon skrev ett långt mail men jag valde ut den bästa raden. det var hennes sjuksköterska som hade sagt detta till henne när hon för första gången kom hem efter att ha varit inlagd precis som jag.


"Antingen så äter du o överlever eller så skiter du i det o dör, det är ditt val o bara du som kan göra något åt det…du gör det för din skull inte för någon annan. Du kommer alltid att ha dåligt samvete för de du utsatt all oro för men frisk för din egen skull glöm aldrig det!!"

Det kändes bra att få mailet, jag läste det flera gånger. Skulle kunna läsa det flera gånger till.

etthelvette.

Det är det rent utsagt! Denna sjukdomen är ett helvette. Känner att jag har varit negativ i bloggen nu det sista men just nu är det väldigt tungt. Ni som känner att jag påverkar er negativt behöver inte läsa, men jag måste få skriva av mig allt som cirkulerar omkring i mitt huvud.

Igår var jag hos min behandlare A. Vi tog prover m.m och även vägning. Jag hade BARA gått ner 2 hg, vilket är väldigt lite mot vad jag har gått ner innan. Jag har ungefär gått ner 1 kg i veckan. Hon var nöjd och sa att jag skulle fortsätta. Jag blev glad för att hon blev glad, men när jag åkte hem så insåg jag hur arg jag blev på mig själv för att jag inte hade gått ner mer. Jag som har ätit skit dåligt i helgen och motionerat allt för mycket. (jag blev typ besviken) :/ WHY??!! Jag vill ju inte gå ner, men hjärnan är någon helt annan stans just nu. Jag orkar verkligen inte med den här sjukdomen längre.. Min behandlare sa även att hon hade pratat med GBG och dom har inte plats förrens i slutet av Mars och då är det enda alternativet Falköping. (OH NO)(BIG NO). Dit vill jag ju inte.

När jag kom hem så tog jag mig en promenad i snön, skönt att få komma ut och bara tänka på annat. Efter det tog jag mig en knäcke macka och en kopp thé framför vänner. Mamma kom efter hennes träning och sa att jag skulle komma hem idag och äta hemma på eftermiddagen, men jag känner bara att jag vill vara ensam och tänka. Visserligen kanske inte det är det bästa nu men jag orkar inte åka hem till mamma och pappa just nu.
Nu vill jag inte ens ha mammas mat längre som hon tar med på lunchen, varför är jag så rädd? Vad är jag rädd för igentligen?

Kul att Jackie och Patrik vann Paradise men jag ville faktiskt helst att Kristoffer skulle vinna! Men men :)

PUSS!

när jag tänker efter..

Har nu fått i mig lunchen, bestående av spaghetti och köttfärssås, åt ca 2.5 dl pasta tror jag och ca 2 dl köttfärs.  Det var ganska gott, sådär idag faktiskt, men jag fick i mig maten iallafall. Har inte kunnat ta någon ND idag, jag mår så illa av dom och får jävligt ont i magen också vilket inte känns som om det inte är värt det då. Jag kanske inbillar mig att jag får typ "ont" i magen bara för att jag igentligen inte vill dricka ND:erna men det gör jag faktiskt inte. Dom är värre än vad många tror!

En annan sak jag tänkte på är att mamma sa åt mig igår att sova hemma, men lyckades "slingra" mig ur det så jag fick sova hos min pojkvän. Detta gör jag ju enbart för att min pojkvän inte har så mycket att säga till om. Han försöker men jag lyssnar inte ( been there ). Jag är jättedålig på att prata ut med folk, min mamma är den enda som jag pratar med nästan.  jag tänker varje gång hur jag ska säga till min pojkvän när jag kommer hem att jag är ledsen över att vi var osams om det igår men det är såhär det ligger till: och sen börjar jag världens historia om hur jag igentligen mår. MEN, det skulle aldrig falla mig in. Jag är så dålig på att visa känslor och prata ut. Någon som känner igen sig?

Nu ska jag snart till min behandlare, eller klockan halv 4 ska jag åka! AH!
PUSS.


2 Februari 2010

Godmorgon alla glada!

Igår var som sagt en märklig dag, jag åt lunchen som mamma serverade och sen tog jag en ND på eftermiddagen, men jag gick ut och gick vilket kanske inte var så bra. Fast det gick ju inte så fort pga av all snö! Nu vill jag verkligen ha sommar. Efter att jag hade varit hemma ett tag så ringde mamma. Hon sa att hon hade gjort lunch till mig idag med och då frågade jag vad det var för något, köttfärssås och spagetti. Men då blev jag genast skiträdd och sa att hon inte visste hur mycket pasta det skulle vara, ( jag själv mäter upp efter matschemat ) eller hur mycket köttfärs. Då sa jag exakt hur mycket det skulle vara, men samtidigt känns det inte som jag "litar" på henne, det känns som om hon öser på med mat bara för att jag ska gå upp i vikt. Så jag börjarde gråta efter vårt samtal och jag slutade inte heller, jag vill inte vara den som är så svag, jag vill inte vara den som inte klarar av att ta sig upp för detta enorma berg!

Jag orkar inte vara den personen med ett täcke över mitt inre, jag är en person utåt och en annan (riktigt svag) person innåt! Alla tror att jag är den starka personen som klarar av allt, men ibland kan det vara så himla skönt att bara få vara den svaga personen som faktiskt inte klarar av allt själv. Idag har jag möte med min behandlare, vi fårse hur det går.
Jag har iallafall bokat biljetter till Malmö på Torsdag kväll, är där över helgen och kommer hem igen på Söndag, underbart? eller kanske skitjobbigt? Jag vet faktiskt inte än.

Förresten, ikväll är det PARADISE HOTEL FINAL! haha, jag älskar det programmen samtidigt
som jag bara skakar på huvudet åt allt och alla, haha! :)
PUSS!

lunchen..

har nu ätit min lunch, bestäende av tre stora potatisar, köttgryta och sås. GAH. Jag trodde jag skulle dö men jag klarade det! hejja mig!! :)


vilken morgon! GAH!

Godmorgon sunshines!

Nu har jag mycket att skriva, både bra och dåliga saker.
Helgen har varit bra, i lördags var vi ute och dansade och hade det jätteroligt, drack några glas vin men jag måste erkänna att jag har minst lika roligt utan alkohol som med :) (visst är jag duktig) haha. I söndags så vaknade jag och tog mig en promenad, DUMT, jag vet men gjorde det iallafall. Sen åt jag lunch vid 13.00 en god sallad, dock kanske inte den bästa maten som jag ska ha i mig. Sen så på kvällen åt jag bara en macka och lite godis. Skulle igentligen ha ätit FRUKOST, mellanmål, EN RIKTIG LUNCH, mellanmål igen och sen MIDDAG och sen kanske min macka och godis. MEN VART FAN TOG ALL MAT VÄGEN? VAD GÖR JAG? Mamma frågade vad jag ahde ätit och sa att jag ahde ätit två stora mål på dagen. Imorses när jag kom till jobbet hade jag fått en mail av mamma och där stog det att hon ahde pratat med min pojkvän och han hade sagt exakt vad jag hade ätit. SHIT!! Mamma var flyförbannad ( vilket jag kanske förstår ) Det är ju inte jag som ljuger, det är min jävla sjukdom! Jag hatar den mest av allt. Dom hade beslutat att jag skulle sova hemma inatt och mamma säger att jag ska äta allt som hon säger att jag ska göra. Detta slutar med att jag blir förbannad och säger att jag äter vad jag vill. Men varför gör jag såhär? Min sjukdom tar ju bara över mig mer och mer, mamma gör ju allt för att jag ska försöka att klara det hemma. Jag har kommit på vad det är, jag är rädd! Jag är så rädd så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men vad är jag rädd för? Mat som är så gott, mat som man behöver för att överleva. FÖDA!! Vi fårse hur den här dagen slutar, jag vill ju verkligen bli frisk från detta, men sjukdomen lurar mig vart jag än är :/ Imorgon är det möte med min behandlare och jag undrar hur detta ska gå, jag hinner ju inte gå upp i vikt på en dag, men jag får väl säga som det är att det har varit en otroligt jobbig helg och att min mamma har tagit tag i mitt liv. Hon försöker ju bara hjälpa till..

Den här sjukdomen gör mig galen. Jag faller...
Jag måste ha styrkan nu! nunununu!!!!!

Avslutar med något roligt, hittade sommarskor och sjal, tröja och leggins i lördags när jag var iväg och shoppade :) Jag längtar så ypperligt till sommaren så var tvungen att införskaffa mig lite sommarkläder :)
Sen ska jag iväg till malmö i helgen till min kompis som har kommit hem från australien, aaah vad roligt. Jag är lite orolig bara över hur det ska gå med mat och sådär :/ Men jag ska nog klara detta!! :)
Vi hörs mer sen, nu ska jag jobba vidare =)
PUSS!!

RSS 2.0