världens lyckligaste.

denna morgon var nog den bästa i mitt liv. jag går upp för att gå till affären och när jag har gått i 5 minuter ringer min bästa vän som är i australien och har varit där i  månader, hon ringer och frågar vad jag gör och vi pratar lite sådär. sen säger hon att hon är utanför mig (hos min pojkvän) och jag bara:
- VA? DU SKÄMTAR!
Alex:
- nej, jag är här. vart är du, jag ville överraska dig!

ÅH, herregud, jag började stortjuta så att tårarna frös till is på kinden. tillslut kom jag hem och fick se min älskade vän, vad jag har saknat dig! underbart att du är hemma! Hon åkte hem från australien för en vecka sedan för att hon hade kommit in på ett program i malmö, så hon ska bo och plugga där nu. haha, sjukt! :D Jag var iallafall helt överlycklig.. Vi gick och åt frukost på ett café coh efter det drog jag och pojkvännen till skövde, hittade massa roligt :) Sen åkte vi hem och nu sitter jag här, var tvungen att skriva detta. Jag bara LER, hela tiden. Nu snart ska jag till min kompis där vi ska laga tacos och dricka lite gott :)  Ha en bra lördag, det ska jag!!

PUSS <3

göteborg!

Mamma pratade nyss med mig och min behandlare i skövde berättade att dom inte hade någon plats i Göteborg för mig. ( Känns skönt på något underligt sätt ). Men om det fortsätter såhär så kommer jag att bli inlagd i Falköping och dit vill jag inte igen. Där har dom bara en enhet för Psyk och Anorexi alltså ingen speciell äs-enhet. Har legat där förut och vill absolut inte dit igen. Har jag styrkan att svälta mig så har jag bannemig styrkan att bli frisk med! ! !

reklam..

Jag hatar all reklam som finns om hur vi ska se ut, hur du går ner si och så mycket kilon. Jag hatar alla sidor som visar "nyttig" mat för att gå ner i vikt m.m m.m. Jag orkar inte ens bry mig om all skit som står på nätet och det värsta är att jag sitter vid datorn hela dagarna, så jag kan inte missa att inte se dessa sidor. Dom gör mig galen!
Jag tänker fan inte vara sjuk längre, nu j*vlar!! Jag tänker inte förlora så mycket tid av mitt liv på att tänka på mat och träning bla. Jag vill vara precis som alla andra, bara leva livet rakt ut!
NU KÖR VI!

godmorgon.. 29 januari

Godmorgon allihopa!
Idag är det äntligen FREDAG, vilket innebär god mat ikväll hos mamma och pappa, sen Let´s Dance och det nya programmet Solsidan :) Det verkar ju hur bra som helst, haha.
Igår var yogan inställd så besätmde mig för att ta en promenad, vilket inte gick sådär förvånadsvärt bra, jag gled omkring i stan som bambi på hal is ungefär, det var inte skottat på många ställen, så jag gick hem igen :) Det kanske bara var bra, men min hjärna mådde desto sämre :/ Nu är det snart frukost på jobbet och sen är det bara att jobba på som vanligt och hoppas att man snart får go hem :) Har ännu inte hört något från GBG, fårse om dom hör av sig idag och isåfall skriver jag om vad som händer. Imorgon ( lördag ) tänkte jag ge mig ut på stan och shoppa lite grann, jag är verkligen sugen på shopping! :)

Vi hörs sen! Förresten, tack för alla kommentarer, det är verkligen betydligt roligare och skriva när man får respons på det man skriver eller hur? :)
Puss!

det är dags att tänka efter..

men jag vill inte följa med!


http://www.youtube.com/watch?v=RG9Dqaq4vio&feature=channel

Låter låten få tala för sig själv.

28 Januari 2010

Hej allihopa!
Nu har jag mycket att skriva, men fårse hur mycket jag hinner! Imorses var jag iväg till sjukhuset för att min behandlare hade bett mig att ta några prover som skulle skickas till henne i veckan och se så allt såg okej ut. Efter det var det bara att skynda iväg till jobbet, har sovit jättedåligt inatt :/ Kan det har varit pastan igår som ställde till sömnen? För mycket att tänka på tror jag.
Gårdagen var helt okej, jättemysigt på restaurangen. beställde mat. Jag tog en chili/skaldjurspasta, den var supergod. men när jag satt där så kände jag bara hur mycket det blev. Jag försökte verkligen trycka i mig så mycket som möjligt tills min mage bara skrek STOPP! Var mätt och belåten efter men mamma var inte lika glad som jag var, hon tyckte att jag kunde ha tryckt i mig allt ihop. Det är jobbigt att äta ute med folk då alla sitter och stirrar på en och ser om man äter upp. Så störande att folk bara stirrar och inte säger någonting, jag ser dom hela tiden men dom tror att dom smygkollar men det är stora ögon och inte direkt diskreta. Om dom inte har något att säga så tycker jag inte att dom ska stirra heller.. Nog om det, efter restaurang besöket gick vi hem och jag var hemma redan vid 21.00 ( ingen alkohol för mig ). Men vissa på jobbet jobbar inte ens idag, hm, undra hur det gick för dom igentligen ^^ haha! :)

Idag är en ny dag och jag ska snart iväg med mamma och äta lunch någonstans. Jag är sugen på soppa så får kanske gå någonstans där dom har någon god soppa! Efter det blir det jobb och ikväll blir det lugnt, laga någon mat och bara slappa framför tven. Mamma hade pratat med min behandlare idag och hon hade pratat med GBG om ett tidigare möte, kanske redan nästa vecka! AAAH :S Vill inte, jag får inte ha gått ner någonting för då blir jag inlagd säger dom. SHIT. Jag hänger verkligen inte med nu längre. Är det rätt att bli inlagd, eller kommer jag klara det själv? Jag flyttar iallafall hem ett tag tror jag och ser hur det går. jag vill ju inte in igen. ALDRIG! NEVER! Jag ska klara mig på egen hand, JAG SKA BLI FRISK PÅ EGEN HAND, med hjälp av familjen och min behandlare i skövde. Jag är rädd för att flytta hem igen, hur ska det sluta? Jag vet inte hur mycket jag kommer klara av, aaah!

Nog för mig, PUSS !!

sommar :)

är det någon mer än jag som längtar något sjukt till sommaren? Sitta ute på morgonen i solskenet och bara äta en underbart god frukost? Gå ut i bara morgonrock och känna värmen bara smeker ens kropp! yummie.. :)
sommar, sommar, sommar, ge mig sommar! :)





neråt, neråt, neråt!

Godmorgon alla fina!

Igår var jag hos min behandlare, och ja, som sagt. Ner igen!
A (min behandlare) - X (jag) nu är det riktigt nära, vad tänker du igentligen? För någon månad sedan så var du så på hugget och sa att du aldrig ville komma till slutenvården igen, men nu är det verkligen riktigt farligt. Nu är det såååå nära! 

Jag hade inget att säga, helt tom som vanligt. Berättade för henne att det spökar lite ibland, att jag får mina ångestattacker,men jag själv tycker inte att dom är så farliga. men det kanske dom är? I bilen hem så tänkte jag för mig själv, jag sa det till mig själv flera gånger att jag får inte gå ut och gå idag för det kommer bara skada mig ännu mer. Jag kommer hem och börjar plocka i ordning lite hemma och likt förbannat så tar mina tankar över och jag går ut och går en sväng. FAN! Vill ju inte vara sjuk, jag vill bara vara frisk, fina former och en söt kropp. Nu ser jag ju mest ut som ett streck! Varför dessa dumma tankar hela tiden? 
Jag har själv funderat på om jag kanske skulle ta och flytta hem till familjen lite igen så mamma kan ha lite mer koll på mig iallafall. Men även om hon har koll på mig så kommer det förmodligen att leda till att jag ljuger om att jag har ätit m.m. Jag har varit där förut :/ Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, vill inte förlora mitt jobb eller mina vänner. Jag vill bara vara hemma och leva ett sunt liv! Igår låg jag i sängen och tänkte på vad jag skulle äta idag och sa till mig själv att ta ND idag, vi får väl se hur dagen slutar! Ikväll ska vi iallafall ha kul, hela jobbet ska till en restaurang och käka gott m.m :)

Puss och Kram!

26 Januari 2010

Godmorgon mina godingar!
Undrar ni vad jag gör just nu? JOOO, jag jobbar som vanligt :) Har ätit frukost och ska iväg på lunch om en stund. Till frukost blev det macka m. skinka och thé, hm alldeless för lite kan jag tänka mig. Tur att jag har med mig pasta och köttfärs till lunch iallafall. Känner mig svag idag, ont lite överallt och sådär. Varför är det så? Sen är jag ju så fruktansvärt nervös inför mötet med min behandlare, vill inte göra henne besviken, men samtidigt så igår när jag kom hem från jobbet tog jag ju en jävla promenad iallafall. Om jag hade varit duktig och klok så hade jag ju verkligen inte tagit den där promenaden som var ungefär på 35 minuter. Det är så jobbigt med alla dessa tankar som tar över hela min kropp, helt sjukt är det. Jag vet att det är så många där ute som förstår exakt vad jag menar och ni vet säkert hur svårt det är att stå emot. Samtidigt så tänker jag, men tänk om jag blir inlagd igen (vilket jag inte vill) så kommer jag ju inte få röra mig någonting så varför ska jag röra på mig när jag är hemma?

Många tankar som virvlar runt i mitt huvud. På lunchen ska jag hem till familjen och hämta bilen så jag kan dra direkt efter jobbet. Sen när jag kommer hem därifrån vet jag inte riktigt vad ajg ska göra, jooo, laga mat ska jag nog göra och imorgon så är det en rolig dag. Då är det först jobb och sen ska hela jobbet iväg till en restaurang för att äta god mat och dricka lite vin. Fårse hur det blir med vinet, är inte allt för sugen på vin just nu men det kan säkert slinka ner ett glas :)
Hoppas ni får en bra dag, det hoppas jag att jag också får!
Skriver om mötet med behandlaren sen... (håll tummarna)
Byebye

25 Januari 2010

Godmorgon allihopa!
Har kommit på att jag ofta bara skriver om negativa saker i den här bloggen, men det är just därför jag skaffade denna bloggen. Jag vill skriva av mig av allt jag inte orkar ta upp med mina närmaste människor, allt som jag inte kan prata om det kan jag skriva här. Och det är helt underbart att bara få skriva av sig ibland. Mitt liv låter som ett helt meningslöst liv som det aldrig händer något roligt i men så är inte fallet, jag lever ett jättebra liv och oftast är det helt fantastiskt. Det är bara det att mina monster spökar för mig ibland, eller ganska ofta men även fast dom spökar och jag mår dåligt över mat och träning så har jag faktiskt ett bra liv :) Jag skrattar och festar och shoppar precis som vilken ung tjej som helst, så ni får inte tro att jag har ett sånt tråkigt liv som det faktiskt låter att jag har :)
Förresten så fixade jag en ny tid tills imorgon hos min behandlare! IMORGON, sheeeeet, jag är riktigt nervös!!
Önska mig lycka till, goodbye!
Skriver mer sen. Puss

24 Januari 2010

Godmorgon alla läsare!
Jag sitter nu framför datorn medans min pojkvän är och har morgonträning med hockeyn. Åt frukost vid halv 9 idag och efter det gick jag ut och gick en liten sväng. Dåligt samvete efter igår då vi åt Fläskfilé, sås och potatis + efterrätt och godis. Jag var bara tvungen att gå ut och gå idag, varför? :/ Detta gör mig helt förvirrad, jag har två olika sidor i min hjärna. Den ena SKRIKER, NEJ gå inte ut och gå, du vill väl inte bli inlagd? Den andra SKRIKER, JO du kan ta en liten promenad det gör ingenting, du åt ju en hel del igår! AAH, det gör mig så frustrerad. Sen igår var jag ju hemma hos mamma med två av mina systrar, moster och mormor och mamma då förstås. Det är så jobbigt att sitta där med dom och äta, alla sitter och stirrar på en så man äter ordentligt, sen ser man allas miner hur besvikna dom blir så fort man inte kanske äter upp allt man har tagit till sig. Jag vill inte göra någon besviken, jag vill inte det. men det är inte lätt det här. Varför kan jag inte bara få bli frisk? Varför måste ångesten bara kväva mig, varför händer detta mig?  jag vill verkligen inte detta. .
Idag är det en ny dag och vid 12.30 ska jag och pojkvännen hem till svärmor och äta lunch, ska bli gott. Sen i eftermiddag vet jag inte riktigt vad som händer, förmodligen ingenting, det blir nog bara lugnt. Imorgon är det en ny vecka och på onsdag gäller det. måste ha gått upp i vikt annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Snart har jag inget att säga till om :/ 

PUSS. 

22 Januari uppdatering

JAG GICK INTE UT OCH GICK EFTER JOBBET!
Jag är så stolt över mig själv! :) huhu...
Nu blir det Förkväll sen tjejrna.
Morsning, korsning...


22 Januari 2010

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, ÄNTLIGEN FREDAG!!!
Har inte hunnit blogga idag, det är fullt ös på jobbet och det ringer konstant hela tiden typ. Imorses var det frukost på jobbet, en macka och ett glas juice + thé. Gottigottgott. Sen var det lite jobb igen och sen var det dags för lunch, krovstroganoff och bulgur. Riktigt gott faktiskt, mamma sa åt mig att inte gå ut på lunchen för att inte göra av med så mycket kallorier. Men tog mig en promenad iallafall på ca 20 minuter. Jag tror själv inte att det ger så mycket men det lär vi ju se på onsdagmorgon då jag ska till min behandlare igen. Hoppas det går vägen, annar går jag i väggen! Har inte tagit någon ND idag då jag vet att jag vill äta godis ikväll, ( jag ska ju igentligen ta en ND också, men kan inte det idag) ska inte ta någon promenad efter jobbet idag, det får jag verkligen inte. Ska hem och städa istället lite grann sen ikväll blir det Let´s Dance med mina underbara tjejer!

Annars är allt som vanligt, helgen ser lugn och skön ut, sen är det en ny vecka med nya tag! Skriver mer ikväll tror jag om jag får någon tid över! Hoppas ni har det bra, kul att man får lite nya kommentarer med! :)
Puss!

uppdatering, kl 16.00

aaaaaaah, snart slut på arbetsdagen för idag. UNDERBART!!
Nu har jag varit duktig, åt upp pastan och köttfärssåsen, mamma tyckte det såg lite ut men ganska bra iallafall. Nu i eftermiddag tog jag ÄNNU en ND :) Skönt att det har gått så pass bra hittils iallafall, nu vet man ju aldrig hur det blir imorgon. På fredagar får vi frukost på jobbet och då blir det så mycket annat som jag inte brukar äta till frukost och då kommer jag aaaldrig att orka en ND. Fårse hur det slutar, sen på fredagkvällar brukar jag vilja käka lite godis till Let´s Dance och då vill jag inte äta en massa ND:er för då känns det bara "för" mycket! :/ Förstår ni mig? Oftast blir det ju inte allt för mycket godis, men jag vill ju kunna ha alternativet att smaka iallafall och om jag då har ätit mycket innan så vet jag faktiskt inte om jag klarar av att ta mig så mycket godis :/ helt crazy, jag vet! Nu ska jag snart hem, snart yoga :) wehoou.. 

BYEBYE.  

21 Januari

Hej!

Dagen har börjat ganska bra (enligt mig). Åt en macka med två skivor skinka förut + en ND och en kopp thé! Det var det värsta :) Jag är nöjd över detta, kunde inte ens tänka tanken igår. Nu snart är det lunch, pasta och köttfärssås, mamma äter med mig så hon ser att jag äter ordentligt. Kan ju meddela efter vad hon tyckte, hoppas det slutar bra. Sen i eftermiddag så tar vi en ND till och kanske en frukt. Ikväll är det YOGA klockan 18-19, det ska bli helt underbart :) Sen är det ju äntligen FREDAG imorgon, då blir det Let´s Dance med mina härliga tjejer!!

Skriver mer sen, PUSS

livetväntarinte..

Lev livet nu, inte sen!
imorgon kör vi, jag måste, måste, måste! Ska bli intressant hur min första dag kommer se ut. Ska alltså försöka äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. mamma ringde precis och påminde mig om detta. Kanske jag behöver någon som fixar min mat ÅT mig, för jag kan förmodligen inte lägga upp tillräckligt med mat by my self. Vi får nog ordna det. . Vi hörs mer imorgon, nu blir det sängen, godnatt!

Uppdatering, efter läkarbesöket..

Tillbaka efter en tur till läkaren. Jag satt tyst igenom hela mötet, fanns inga ord kvar hos mig. Gått ner 1 kg till vilket innebär snart slutenvård. Jag VILL INTE! Men jag vet faktiskt inte hur jag ska lyckas ta mig upp 1 kg på en vecka på egen hand. Jag vet inte, men jag vill merän gärna. Tips? Ska inte gå ut och gå idag, det är framsteg för mig, sen ska jag äta och inte motionera alls, men hur det ska gå till är fortfarande ett stort frågetecken. Jag var nära på att börja gråta en hel del gånger men lyckades hålla undan tårarna. Ville få tid hos en psykolog men inte ens det fick jag för jag vägde för lite. Dom anser att man inte kan prata med någon då för man tar inte in någonting. Sant eller inte? Jag vet inte, jag tar till mig allt dom säger men jag vet inte hur fort det försvinner ur hjärnan igen. Nu har jag iallafall precis lagat mat, köttfärsås och pasta blir det. Hoppas på att detta kan gå vägen för mig nu, tänk om jag bara kunde hålla vikten tills nästa gång, då vore ju allt så mycket lättare!

Hejdå så länge, ikväll blir det lugnt. cho chipp!

20 Januari 2010

Goddag allihop!
Sitter på jobbet och väntar på att få gå på lunch, efter det ska jag och min mamma iväg till läkaren. Jag är väldigt nervös inför detta. Undra vad dom säger idag (något i form med detta kanske) :
- XX, nu har du gått ner igen! Vad är det som händer? Varför blir det såhär? Du vet ju vad det innebär om du fortsätter gå ner i vikt. Det finns bara en utväg och det är slutenvården! Vi kan inte ha kvar dig om du fortsätter såhär!!

Hoppas det går vägen iallafall, idag ska jag be om hjälp. Jag SKA ta mig ur detta, jag SKA be om att få prata med en psykolog, dietist och allt var det är. Det kan ju bara leda till något bra så varför inte försöka. Jag hör av mig efter hur det gick.
PUSS

19 januari uppdatering

Precis tagit mig en ND, bra gjort! Kör vidare så nu!! Vi klarar detta..

19 Januari 2010

Goddag!
Sitter på jobbet ( som vanligt ) och kollar lite på internet mellan samtalen. Åt en lunch bestående av kyckling -wraps och sallad till det. Förmodligen för lite men det var det enda jag hade med mig. Imorgon ska jag till läkaren klockan 13.00, nervöst faktiskt. Jag vill ju inte ha gått ner i vikt men det kommer jag antagligen ha gjort.. Inte bra. Det är så jobbigt att se hur besvikna dom blir när man är där och har gått ner i vikt. Sen vet jag mycket väl om hur jag ska äta, men ändå gör jag det inte. Efter jobbet idag hade jag tänkt mig att gå ut och gå en liten sväng. Jag ska försöka att inte vara ute i en timma för det har jag igentligen inte tid med. Måste laga mat och diska och kanske städa lite innan min kära pojkvän kommer hem. Allt för att göra honom glad :)
Skriver nog mer sen! Bye..

18 Januari - att ljuga..

Hej bloggen!
Ingen idé att skriva hej allihop för det är nog inga som vet om den här bloggen. Just nu är jag på jobbet och har precis haft lunch. Alldeless för lite till mat idag, det är pinsamt att sitta och "gömma" maten för andra så dom inte ska se hur lite jag äter :/ Det låter helt crazy jag vet men jag kan tyvärr inte göra så mycket åt det, jag vill ju inte ha mer med mig heller i min matlåda. Då får jag ju dåligt samvete för det istället. Det känns som om jag är så fruktansvärt delad, jag vill äta mycket och jag blir glad om jag lyckas få i mig bra med mat, men samtidigt så blir jag så förbannad och ledsen så fort jag får i mig för "mycket" ! Jag orkar inte heller ljuga för alla längre, jag ljuger om allt! Det värsta är ju att ALLA tror på mig och det gör mig ledsen. Jag vill inte ljuga men samtidigt så måste jag. Jag ska t.ex ta 3 nd om dagen, jag tar inte ens EN. En halv möjligtvis, precis som om den där jävla nd skulle vara farlig. Det är ju bara medicin :/ Ikväll blir det styrketräning på gymmet, sen blir det BodyJam, så himla roligt! :) Det är typ som dans, hur kul som helst. Hade tänkt att ta mig en liten promenad också innan gymmet, men varför ska jag göra det igentligen? Jag behöver det verkligen INTE, men går det att stoppa mig? Jävla hjärna, den tar över mitt liv! Den sårar alla mina människor som är runt omkring mig. fan också!

Hejdå så länge.

17 Januari 2010

Så var helgen över och imorgon är det dags för jobb igen. Har precis ätit en god frukost,( en tallrik gröt, nästan) efter att ha tagit en skön promenad ute i kylan. Fast idag var det riktigt skönt, ett tag när jag var ute och gick var det -20 det var värre kan jag säga. Stackars ansikte!! Skulle aldrig gått ut och gått idag, varför gjorde jag detta?! Igår var jag och pojkvän bara inne och såg på två filmer, "the stepfather" och "whiteout" bra filmer båda två faktiskt. Lugn och skön kväll.. Idag skulle det ha varit cirkel på gymmet, men verkar som om det inte blir någonting. Mamma hade ingen lust och syster var tydligen sjuk så vi går och kollar på hockey istället. Jag som kan behöva bygga lite muskler! Hatar ändringar i mitt schema, hatar när man har planerat en sak och sen blir det helt annorlunda.
Jaja, nog om det. Ska iväg på lunch sen hos svärföräldrarna, yummie. Hörs kanske mer sen!

Uppdatering, kl 14.30

Jag vill bara tjuta!!
Allt går verkligen emot mig just nu, sitter på jobbet och inte fattar någonting. Jag vill kunna allt när kunderna ringer och behöver hjälp, så jobbigt att behöva fråga mina kollegor hela tiden. Mamma skriver mail om hur jag ska jobba med min ätstörning, hur mycket jag behöver en psykolog m.m. Jag vill bara hem och lägga mig i soffan framför Let´s Dance just nu. Men jag har två timmar kvar att jobba, orkar inte!!

Vad skönt det är att skriva av sig ibland.. Jag vill ha någon som är i min sits och vet precis hur detta känns.

15 januari

There'll be no last chance I promise to never mess it up again
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Så känns det ungefär, aldrig att jag vill uppleva detta som jag har gjort nu i ett år, men samtidigt så är det ett helvette att bli av med. Jag vill inte ens tänka tanken på att träna, men det slår en VARJE dag att DU måste träna, du måste, du måste. Jag orkar inte hålla på med detta. Hur drar man sig ur sin grop som man har hamnat i. Det är en så lång väg upp att jag hamnar halvvägs varenda gång. Jag når aldrig riktigt toppen, det är så frustrerande.
Fick en mysig och god frukost idag på jobbet, mums. Nu snart är det dags för lunch och ikväll blir det mys med pojkvännen framför Let´s Dance, vilka underbara människor som är med i det programmet. Fina vackra människor. Igår lovade jag mig själv att pilla i mig en nd, men det kom inte på fråga efter att vi fått morotskaka på jobbet :/ hm.. varför kunde jag inte ta nd också? Jag är dum, alldelss för osmart för att bli frisk.
Bye.

mamma vill så väl..

Jag vet att mamma bara vill mig så väl när hon tjatar och skriker på mig om hur lite jag äter eller hur mycket jag rör på mig ända tills jag börjar gråta. Jag vet om det, men tydligen så vill man inte lyssna. Jag lyssnar, det gör jag och jag vet vad jag ska göra. Men det är ändå någonting som stoppar mig.
Detta skrev mamma till mig idag.. 

Det roligaste av allt vet du vad det skulle vara:
En XX (JAG) som går upp i vikt, går och pratar med någon psykolog och jobbar med sig själv.
En XX (JAG) som är med mig o X (syster) o tränar, springer tjejmilen tillsammans.

Åker till Grekland med sin pojkvän, får åka till New york o kolla på denna underbara stad med sin pojkvän.
En tjej som hänger med familjen till Thailand.. En tjej som börjar studera med något som intresserar henne, har vänner och intressen. Som tillslut skaffar en familj OCH SOM FRAMFÖR ALLT ÄR LYCKLIG
Det är min önskan om dig!!

Det jag är mest rädd för:
Är en XX (JAG) som inte tar tag i sin sjukdom som kommer att åka in o ut på sjukhus, och som tillslut blir så ensam med sin sjukdom att det blir hennes enda sällskap.


Jag vet och jag vill, men jag vet inte hur...
XX


attlevamedhelvettet

Sitter just nu på jobbet och trökar. Väntar på att få gå på lunch, äta och handla tills ikväll. Jag längtar så mycket efter att få äta men när jag väl äter så vill jag inte ha mer. Jag vill bara kunna äta allt som finns, allt som kommer i min väg. Men det känns som om det är förbjudet på något sätt att t.ex vid en fika ta den där jävla kladdkakan. Varför är det så? Kommer jag aldrig kunna bli normalt till allt som är gott? Jag vet mycket väl om efter att ha varit inlagd att det är inte farligt att äta t.ex då en kladdkaka bit till fikat för det är ju precis som ett mellanmål och mellanmål ska vi ha i oss. VI SKA äta 6 ggr per dag, det vet jag mycket väl, men även fast jag vet detta så gör jag det inte. Min behandlare sa till mig igår att om jag inte börjar att äta mer så kommer jag ju få bli inlagd igen. Jag vill ju inget hellre än att vara frisk och vara hemma med familj, pojkvän, vänner etc. Men även fast jag har fått denna uppmaning så gör man det inte ändå. VARFÖR????
Jag ska iallafall försöka pilla i mig en nd idag, det ska jag fan göra, det kvittar vad hjärnan säger men jag SKA!!
Hejdå så länge..

13 Januari 2010

Idag skriver jag för första gången i den här bloggen. Att leva med helvettet är en blogg då du får följa en tjej (anonym) som lever med det helvette som många av oss unga tjejer gör idag, alltså anorexi. Just nu är livet på en skör tråd, och det står just nu mellan dagvård vs slutenvård (igen). För ett halvår sedan så kom jag ut från slutenvården och när jag väl kom hem satte helvettet igång igen. Jag blev sjuk i anorexi ungefär fär ett och ett halvt år sedan och sen dess har allt handlat om just anorexi. Jag vill inget annat än att vara en helt vanlig tjej som varken bryr sig om vikt eller mat. Då säger många: men det är väl inte så svårt!? Nej, det kanske inte är så svårt, men för mig är varje dag en kamp om mat och träning. Dags att ta tag i sitt liv nu, jag vill inte leva med detta helvette hela livet ut, det tar kål på en och jag orkar verkligen inte göra alla mina underbara människor runt omkring mig besvikna igen. Ibland kan det vara skönt att få skriva av sig lite och då kan jag göra detta här. Antingen så läser ni om mitt liv mot en ljusare framtid eller så skippar ni det :) Vi hörs snart igen, moi.   


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0