vägen frammåt..


Måste bara skriva en grym sak som en grym tjej skriver in sin blogg.
Hon är påväg ut i livet efter att ha haft anorexi i några år. Hon är
ännu inte frisk men på en mycket bra väg! DENNA BLOGGEN MÅSTE NI
LÄSA, ALLA TJEJER!!


" Nyckeln till frihet, ja den satt jag själv på.
Den enda som kunde rädda mig nu det var faktiskt jag själv. "

NU JÄVLAR! JAG KAN OCKSÅ!!

http://vagenfran37kg.wordpress.com/

LÄS DEN. JAG ÄLSKAR DEN!

Kommentarer
Postat av: amanda

hej söto. hur mår du? hur var kalaset? jag har haft ganska mycket besök så lördagen gick snabbt och jag slapp sitta ensam med mina tankar, pratade med en ur mitt vårdlag när det blev som jobbigast. älskar verkligen personalen här :) idag kommer min syster och en kompis. längtar efter dem :) vi såg en film som jag fick låna av en kompis, den hette illisionisten, sett den? svinbra :) sedan blev det melodifestivalen såklart... snart är du här igen, det känns tryggt. du är en riktigt bra vän och du kämpar på som riktigt envist. det gillar jag, tummen upp :) nu inspirerar vi varandra ocg visar att det går att övervinna den här sjukdomen, vi ger den fingret och äter för att vi behöver mat precis lika mycket som alla andra. "jag är människa, alltså äter jag" ;) många varma kramar till en underbar tjej!

2010-03-14 @ 07:17:30
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: amanda

tjolahopp. vad skönt att du mår ganska bra. inte konstigt att du är trött, sjukdomen tar mer utrymme när man är hemma, där får den spelrum även om vi inte ska ge den det. hemma får man kämpa dubbelt så hårt som på avdelningen. jag får den känslan iallafall. fasar inför hemträning, samtidigt som jag längtar! nästa gång baby, nästa gång tar du tårtan, UTAN några som helst skuldkänslor eller skam. du äter för att du är värd det och för att det är gott :) min syster kommer efter mellis och min bästa kompis kommer ikväll kring kl 19 tror jag :) kramar till dig vännen!

2010-03-14 @ 14:12:55
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Caroline

Hej gums! Härligt med en bra helg hemma, det är du värd! Tack, jag hoppas också magen ger med sig. Men jag ska äta ändå imorgon, ska bli skönt att äntligen få sätta igång behandlingen =)

Hoppas du har en bra söndag! Puss!

2010-03-14 @ 15:39:24
URL: http://whatcanisaynow.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Klart att du kan:)

2010-03-14 @ 16:08:00
URL: http://www.metrobloggen.se/twiggy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0